Om oss

Alla våra kunder har möjlighet att ta del av vår kunskap och kompetens, oberoende om det är en produkt eller en hel kollektion som skall skapas. Det är dock inte där de största vinsterna för kunden kommer in, utan det är först när Branding Solutions bygger och utvecklar ett unikt koncept för dig som kund som ni kommer uppleva smidigheten och besparingarna det medför för er organisation.

Ett kundunikt koncept innebär följande delar för dig som kund:

- Kundunikt team med personligt engagemang
- Designförslag, produktutveckling som genererar en unik kollektion med klara röd tråd som förmedlar önskad information
- Specialproduktion eller standardprodukter beorende på önskad uppsättning och utfall
- Leveranssäkerhet, betalningslösningar och finansiering
- Ett unikt beställningsverktyg (webshop) som är oerhört flexibelt och inkluderar alla moderna funktionaliteter
- Kontinuerligt och proaktivt konceptutvecklande med stort fokus på lagernivåer och ledtider

Genom att bli en konceptkund säkerställer du som kund att din organisation erhåller marknadens mest flexibla och kostnadseffektiva helhetslösning för ert marknadsmaterial eller era yrkeskläder, eller i kombination.

Hållbarhet

Om du väljer Lyreco får du mycket mer än bara en ledande leverantör av kontorsprodukter. Lyreco Corporate Responsibility (CR) arbete omfattar vårt engagemang i det samhällsansvar vi har som företag. Lyrecos CR är uppbyggt kring fyra grundpelare - samhälle, mångfald, miljö och etik - och uttrycker vår önskan att bidra till samhället, verka för mångfald, ta ansvar för miljön och agera på ett etiskt korrekt sätt. Vi är medvetna om hur våra beslut påverkar våra intressenter och samarbetar med dessa för att ta fram ömsesidigt gynnsamma lösningar. Vi går från ord till handling inom vårt ansvarstagande.

Läs mer om Lyrecos hållbarhetsarbete här

Korta fakta

Bolagsnamn
Lyreco Sverige AB
Org.nummer
556091-3591
Telefonnummer
031 - 706 71 70
E-postadress
branding.se@lyreco.com